FORLAGET VETTVITEN

×
 x 

Handlekurv er tom
HandlekurvHandlekurv er tom
Oppskriftsboka, Matlaging fra A–Å

Oppskriftsboka, Matlaging fra A–Å


kr 198,00
Om boka

Denne oppskriftsboken bør være uunnværlig i et hvert kjøkken. Her finner du alle de fleste grunnleggende oppskriftene du trenger for å kunne lage god og næringsrik mat fra bunnen av. Dette er boken for deg som er interessert i å lage tradisjonell mat, men som samtidig følger kjøkkentrendene. Hver oppskrift er forklart på en enkel og tydelig måte – dette får du til!

Boken er opprinnelig skrevet for elever ved videregående utdanning. Første utgaven kom i 2000, og dette den nye, oppdaterte utgaven som er tilpasset Vg1 i restaurant- og matfag, men kan også brukes innenfor helse- og sosialfag.

Per Ballangrud
er kokk og arbeider som pedagogisk leder ved Hadeland videregående skole på Roa. Han har 25 års erfaring som kokk, kjøkkensjef og selvstendig næringsdrivende.

Aslaug Bjørbæk Myhrvold
er adjunkt og ansatt ved Hadeland videregående skole på Roa. Hun har jobbet i skolen i 30 år.

ISBN: 9788241206429